Sale!

Витрина Молисе 1К ВС

14,670 ден 11,000 ден

Витрина Молисе 1К ВС, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 55 см
Длабочина: 40 см
Висина: 187 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Compare

You may also like…