Витрина Кент ПОП 2Ф

9,580 ден

Витрина Кент ПОП 2Ф, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 114 см
Длабочина: 37 см
Висина: 128 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X