Витрина Кент ПОП Н

8,230 ден

Витрина Кент ПОП Н, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 147 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X