Sale!

Витрина Кент ПОП В

13,650 ден 10,230 ден

Витрина Кент ПОП В, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare

You may also like…