Sale!

Витрина Кент ВС

10,800 ден 8,100 ден

Витрина Кент ВС, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 69 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare

You may also like…