Витрина Берт 2К ВС1

8,320 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 90 см
Длабочина: 35 см
Висина: 127 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X