Брачен Кревет Сардиниа 180

17,170 ден

Брачен кревет Сардиниа 180, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 198 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X