Брачен Кревет Сардиниа 160

15,690 ден

Брачен кревет Сардиниа 160, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 178 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X