Брачен Кревет Ритмо 160

11,390 ден

Брачен кревет Ритмо 160, во дезени сонома даб и сива, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 164 см
Длабочина: 203 см
Висина: 85 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X