Брачен Кревет Ксанти 160

14,850 ден

Брачен кревет Ксанти 160, во опак бела и сив штоф, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 177 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Бела/Сив Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X