Брачен Кревет Кент БК 160

11,590 ден

Брачен кревет Кент БК 160, во дезени сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 167см
Длабочина: 208 см
Висина: 100 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X