Брачен Кревет Карл 160 2НО

20,000 ден

Брачен кревет Карл 160 2НО, во опак бела и сиво тапациран наслон, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 255 см
Длабочина: 212 см
Висина: 103 см

Достапни дезени: Бела/Сив Мебел Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X