Брачен Кревет Канон 180

16,090 ден

Брачен кревет Канон 180, во дезени сив даб и сива, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 196 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Сив Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X