Брачен Кревет Канон 160

14,850 ден

Брачен кревет Канон 160, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 176 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива, Сид Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X