Sale!

Брачен Кревет Етида 160

18,100 ден 13,570 ден

Брачен кревет Етида 160, во дезени сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 167см
Длабочина: 204 см
Висина: 96 см

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare