Брачен Кревет Бон 160

10,500 ден

Брачен кревет Бон 160 во дезени сив даб и бела. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 166 см
Длабочина: 211 см
Висина: 92 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X