Брачен Кревет Астор 160

15,300 ден

Брачен кревет Астор 160, во дезен сив дав и бела, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 179 см
Длабочина: 209 см
Висина: 101 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Compare
X