Sale!

Агол Лион

27,400 ден 20,600 ден

Агол Лион е понуден во повеќе дезени на мебел штоф и овој модел е со една кутија за постелнина и се развлекува за спиење

Ширина: 260 см
Длабочина: 150 см

Compare