Sale!

Агол Ирис

39,650 ден 29,800 ден

Агол Ирис е понуден во повеќе дезени на мебел штоф и овој модел е со кутија за постелнина и се развлекува за спиење

Ширина: 270 см
Длабочина: 145 см

Compare