чевларници

Showing all 10 results

Sale!

Претсобја

Чевларник Басе 13

3,080 ден

Чевларник Басе 13 во дезен сонома даб

 

Димензии: 58 х 18 х 119 см

Достапни дезени: Сонома Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!

Претсобја

Чевларник Басе 14

3,850 ден

Чевларник Басе 14 во дезен сонома даб

 

Димензии: 58 х 18 х 156 см

Достапни дезени: Сонома Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!

Претсобја

Чевларник Басе 15

4,690 ден

Чевларник Басе 15 во дезен сонома даб

 

Димензии: 58 х 18 х 192 см

Достапни дезени: Сонома Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!

Претсобја

Чевларник Нео

6,240 ден

Чевларник Нео во дезен артисан даб

 

Димензии: 60 х 33 х 192 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Венге и Сонома Даб

Quick View
Sale!

Претсобја

Чевларник Хуго 23

4,760 ден

Чевларник Хуго 23 во дезен сив даб

 

Димензии: 67 х 28 х 119 см

Достапни дезени: Сонома Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!
5,790 ден

Чевларник Хуго 23 Ф во дезен сонома даб и фронтови во бела лак фолија

 

Димензии: 67 х 28 х 119 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела Лак Фолија и Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Претсобја

Чевларник Хуго 24

5,900 ден

Чевларник Хуго 24 во дезен сив даб

 

Димензии: 67 х 28 х 156 см

Достапни дезени: Сонома Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!
7,200 ден

Чевларник Хуго 24 Ф во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија

 

Димензии: 67 х 28 х 156 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела Лак Фолија и Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Претсобја

Чевларник Хуго 25

6,750 ден

Чевларник Хуго 25 во дезен сив даб

 

Димензии: 67 х 28 х 192 см

Достапни дезени: Сонома Даб и Сив Даб

Quick View
Sale!
8,550 ден

Чевларник Хуго 25 Ф во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија

 

Димензии: 67 х 28 х 192 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела Лак Фолија и Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
X