хана

Showing all 6 results

Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана 2К

5,760 ден

Ормар Хана 2К, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 80 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана 2К3П2Ф

8,450 ден

Ормар Хана 2К3П2Ф, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 80 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана 3К

8,500 ден

Ормар Хана 3К, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 120 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана 3К2ФО

10,500 ден

Ормар Хана 3К2ФО, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 120 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана 4К2Ф2О

14,660 ден

Ормар Хана 4К2Ф2О, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 160 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб, Сив Даб и Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана Агол

9,600 ден

Ормар Хана Агол, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 80 см
Длабочина: 80 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Quick View
X