француски лежај

Showing all 3 results

Францускиот лежај ВИКИ во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата спална соба. Овој француски лежај, е со интергиран душек со димензии 200х160 см.
 
Ширина:200 см
Длабочина:160 см
 
Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 16.650 ден.

Quick View

Францускиот лежај КОМФОРТ во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата спална соба. Овој француски лежај, е со интергиран душек со димензии 200х160 см.
 
Ширина:215 см
Длабочина:175 см
 
Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 20.600 ден.

Quick View

Брачниот кревет ОСКАР во потполност ќе го редефинира изгледот на вашата спална соба. Овој француски лежај, е со латофлекс механизам, што обезбедува поголема удобност при спиењето, и е предвиден за поставување на душек со димензии 200х160, кој не е вклучен во цената.
 
Ширина:220 см
Длабочина:180 см
 
Достапни дезени: Голем избор на мебел штоф и еко кожа
Редовна цена: 22.800 ден.

Quick View
X