сардиниа

Showing 1–12 of 13 results

Sale!
15,690 ден

Брачен кревет Сардиниа 160, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 178 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
17,170 ден

Брачен кревет Сардиниа 180, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 198 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Витрина Сардиниа 2К ВС1, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 154 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
12,410 ден

Витрина Сардиниа 2К ВС2, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 194 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
8,740 ден

Витрина Сардиниа ПОП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 42 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Сардиниа 220 ОГ

26,100 ден

Гардеробер Сардиниа 220 ОГ, во дезен артисан даб со црна, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 217 см
Длабочина: 63 см
Висина: 210 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
2,060 ден

Ѕидна полица Сардиниа ЅП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 21 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
5,850 ден

Клуб маса Сардиниа, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 121 см
Длабочина: 61 см
Висина: 43 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
11,770 ден

Комода Сардиниа 3К4Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 159 см
Длабочина: 42 см
Висина: 95 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
8,810 ден

Комода Сардиниа 4Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа

Ширина: 92 см
Длабочина: 42 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!

Насадна полица Сардиниа НП 500, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 50 см
Длабочина: 28 см
Висина: 138 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
4,630 ден

Ноќно ормарче Сардиниа НО2Ф, во дезен артисан даб, е дел од колекцијата Сардиниа која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 46 см
Длабочина: 35 см
Висина: 54 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
X