ритмо

Showing all 5 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Ритмо 160

11,390 ден

Брачен кревет Ритмо 160, во дезени сонома даб и сива, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 164 см
Длабочина: 203 см
Висина: 85 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
5,400 ден

Комода Ритмо 3К1Ф, во дезен сонома даб и бела, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 115 см
Длабочина: 35 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Ритмо 2НО1Ф

3,670 ден

Ноќно ормарче Ритмо 2НО1Ф, во дезен сонома даб, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сонома Даб
* Напомена: во цената се вклучени две ноќно ормарчиња

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Ритмо 3К1О

12,090 ден

Ормар Ритмо 3К1О, во дезен сонома даб и бела , е дел од колекција Ритмо во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 115 см
Длабочина: 52 см
Висина: 200 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Ритмо 4К2О

12,670 ден

Ормар Ритмо 4К2О, во дезен сонома даб и бела , е дел од колекција Ритмо во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 148 см
Длабочина: 52 см
Висина: 200 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Quick View
X