регал

Showing all 12 results

Sale!

Блок Регали

Регал Арно

19,300 ден

Регал Арно, во комбиназија на сив даб и бел даб, го карактеризираат чистите линии и богатите текстури, како и компактниот дизајн на елементи од полуотворени, застаклени и отворени сегменти.

Димензии за ТВ 1200 х 1100 мм (ширина х висина)

Ширина: 252 см
Длабочина: 41 см
Висина: 187 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Глен

10,450 ден

Регал Глен, во комбинација на црно дрво и бел дезен, ги следи усогласените форми и фунции, како и впечатливиот дизајн наменет за освежување на дневната просторија.

Диманзија за ТВ 1154х825мм (ширина х висина).

Ширина: 171 см
Длабочина: 42 см
Висина: 171 см

Достапни дезени: Црно Дрво/Бела, Сив Даб/Бела, Бетон/Бела

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Канас

18,900 ден

Регал Канас, во дезен златен даб и фронтови во бела лак 3Д фолија со апликација, ја нагласува употребата на комфорт во вашиот дневен простор и во целост е усогласен со современите животни навики. Има можност за поставување на LED светилки.

Димензии за ТВ ~ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

Ширина: 249 см
Длабочина: 41 см
Висина: 216 см

Достапни дезени: Златен Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Ленс

17,850 ден

Регал Ленс, во дезен бела лак фолија и црно дрво, на вашиот дневен простор ќе му даде модерен изглед. Кај овој модел на регал постои можност за додабање LED светилки.

Димензија за ТВ ~ 1200 x ~900 мм (ширина х висина)

Ширина: 246 см
Длабочина: 41 см
Висина: 180 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија/Црно Дрво

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Лорка

12,600 ден

Регал Лорка во дезен на бел даб и црно дрво претставува компактен модел на регал наменет за модерен амбиент.

Просторот за ТВ е 1150 x 1150мм (ширина х висина).

Ширина: 196 см
Длабочина: 35 см
Висина: 172 см

Достапни дезени: Бел Даб/Црно Дрво, Сив Даб/Црно Дрво

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Мерида

25,800 ден

Регал Мерида, во дезен на сив даб и песок лак фолија, претставува компактен модел на регал за естетско и функционални уредување на дневниот престој. Се состои од отворени и затворени полици, застаклен дел со три стаклени полици и еден еднокрилен ормар со полици. Дополнителен естетски атрибут претставува можноста за додавање на LED светилки.

Димензии за ТВ 1200 х 860 мм (ширина х висина)

Ширина: 264 см
Длабочина: 41 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Опус

16,500 ден

Регал Опус, во дезен артисан даб и црно дрво, со неговите практични форми и складниот дизајн овозможува доволно простор за декоративни предмети како и за поставување на аудио-визуелна опрема.

Ширина: 229 см
Длабочина: 40 см
Висина: 185 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Дрво, Артисан Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Парма

15,750 ден

Регал Парма, во комбинација на дезени бетон и бела, нуди можност за позиционирање во простории со различни димензии, благодарение на
неговите одвоените елементи.

Ширина: 263 см
Длабочина: 35 см
Висина: 180 см

Достапни дезени: Бетон/Бела, Сив Даб/Бела

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Росо

19,270 ден

Регал Росо, во дезен сив даб и фронтови во бела 3Д лак фолија, дизајниран е да ги задоволи естетските и функционалите потреби во уредувањето на секој амбиент. Постои можност за додавање на LED светилки.

Димензии за ТВ 1200 х 900 мм (ширина х висина)

Ширина: 267 см
Длабочина: 41 см
Висина: 187 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија, Бетон/Бела Лак Фолија, Златен Даб/Црна Мат Фолија

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Руби

9,400 ден

Регал Руби во комбинација на артисан даб и црн декор, претставува компактен регал кој допринесува за функционално и естетско уредување на дневниот простор. Се состои од асиметрично отворени полици со различни димензии и една затворена полица.

Просторот за ТВ е 1165х840мм (ширина х висина).

Ширина: 173 см
Длабочина: 33 см
Висина: 158 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна, Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Талин

15,450 ден

Регал Талин во елегантна комбинација на дезени сив даб и графит сива , со својот практичен распоред од отворени и затворени полици и крилни делови го прават амбиентот во дневниот простор складно и фунционално организиран за секојдневно уживање.

Просторот за ТВ е 1019 x 900мм (ширина х висина).

Ширина: 233 см
Длабочина: 35 см
Висина: 185 см

Достапни дезени: Бел Даб/Сив Даб

Quick View
Sale!

Блок Регали

Регал Тото

13,500 ден

Регал Тото, во дезен сив даб и бела, претставува компактен модел на регал за функионално и естетско уредување на дневниот простор. Симетричната композиција на отворени, затворени и стаклени полици допридонесуваат во практичноста на регалот.

Просторот за ТВ е 1235 x 940мм (ширина х висина).

Ширина: 204 см
Длабочина: 35 см
Висина: 175 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Quick View
X