регал систем елементи умбриа

Showing all 6 results

Sale!
7,000 ден

Витрина Умбриа 1К ВС, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 54 см
Длабочина: 33 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!
5,140 ден

Витрина Умбриа ПОП, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 68 см
Длабочина: 33 см
Висина: 130 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!
1,540 ден

Ѕидна полица Умбриа ЅП, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 20 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!
9,450 ден

Комода Умбриа 3К 4Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 40 см
Висина: 91 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!

Регал Умбриа е состав од повеќе елементи од колемцијата Умбриа
 
Ширина: 260 см
Длабочина: 40 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!
6,450 ден

ТВ полица Умбриа 140, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 40 см
Висина: 58 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
X