регал систем елементи сардиниа

Showing all 9 results

Sale!

Витрина Сардиниа 2К ВС1, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 154 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
12,410 ден

Витрина Сардиниа 2К ВС2, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 194 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
8,740 ден

Витрина Сардиниа ПОП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 42 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
2,060 ден

Ѕидна полица Сардиниа ЅП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 21 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
5,850 ден

Клуб маса Сардиниа, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 121 см
Длабочина: 61 см
Висина: 43 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
11,770 ден

Комода Сардиниа 3К4Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 159 см
Длабочина: 42 см
Висина: 95 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!

Насадна полица Сардиниа НП 500, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 50 см
Длабочина: 28 см
Висина: 138 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!

Регал Сардиниа е состав од повеќе елементи од колекцијата Сардиниа
 
Ширина: 256 см
Длабочина: 42 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
7,350 ден

ТВ полица Сардиниа ТВ 170, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа

Ширина: 171 см
Длабочина: 42 см
Висина: 54 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
X