регал систем елементи молисе

Showing all 7 results

Sale!
11,000 ден

Витрина Молисе 1К ВС, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 55 см
Длабочина: 40 см
Висина: 187 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
12,990 ден

Витрина Молисе 2К ВС2, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 40 см
Висина: 161 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
2,700 ден

Ѕидна полица Молисе ЅП, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 137 см
Длабочина: 20 см
Висина: 24 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
12,100 ден

Клуб маса Молисе, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 74 см
Длабочина: 92 см
Висина: 48 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
16,530 ден

Комода Молисе 4К2Ф, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 165 см
Длабочина: 40 см
Висина: 92 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!

Регал Молисе е состав од повеќе елементи од колекцијата Молисе
 
Ширина: 273 см
Длабочина: 40 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
16,950 ден

ТВ полица Молисе, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе

Ширина: 188 см
Длабочина: 44 см
Висина: 56 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
X