регал систем елементи кент

Showing all 8 results

Sale!
8,100 ден

Витрина Кент ВС, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 69 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
9,580 ден

Витрина Кент ПОП 2Ф, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 114 см
Длабочина: 37 см
Висина: 128 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
10,230 ден

Витрина Кент ПОП В, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
8,230 ден

Витрина Кент ПОП Н, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 147 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Ѕидни Полици

Ѕидна Полица Кент ЅП

1,350 ден

Ѕидна полица Кент ЅП, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Регал Кент е состав од повеќе елементи од колекцијата Кент
 
Ширина: 366 см
Длабочина: 44 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
5,700 ден

ТВ полица Кент 120, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 123 см
Длабочина: 44 см
Висина: 50 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
7,600 ден

ТВ полица Кент 150, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 152 см
Длабочина: 44 см
Висина: 50 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
X