ормари

Showing 1–12 of 17 results

Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Астор 4К2О

22,700 ден

Ормар Астор 4К2О, во дезен сив даб и фронтови од бела лак фолија, е дел од колекција Астор во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 180см
Длабочина: 56 см
Висина: 204 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Данте 5К3О

21,800 ден

Ормар Данте 5К3О, во дезен сив даб и бела, ви нуди ефикасна организација на вашата облека.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Етида 5К3О

24,000 ден

Ормар Етида 5К3О, во дезен сив даб и црна, е дел од колекција Етида во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 57 см
Висина: 209 см

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Канон 5К1О

28,900 ден

Ормар Канон 5К1О, во дезен сив даб и фронтови од песок лак фолија, е дел од колекција Канон во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Карл 5К1О

27,800 ден

Ормар Карл 5К1О, во дезен бела и фронтови од бела лак фолија, е дел од колекција Карл во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Кент 4К2Ф2О

23,700 ден

Ормар Кент 4К2Ф2О, во дезени сив даб и бел даб, е дел од колекцијата елементи Кент

Ширина: 199 см
Длабочина: 56 см
Висина: 207 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Ксанти 5К1О

28,350 ден

Ормар Ксанти 5К1О, во бела мат и фронтови од бела лак 3Д фолија, е дел од колекција Ксанти во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Леон 3К2ФО

14,730 ден

Ормар Леон 3К2ФО, во дезен сив даб и бела, ви нуди ефикасна организација на вашата облека.

Ширина: 128 см
Длабочина: 54 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб и Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Леон 4К2ФО

17,500 ден

Ормар Леон 4К2ФО, во дезен сив даб, ви нуди ефикасна организација на вашата облека.

Ширина: 161 см
Длабочина: 54 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб и Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Ритмо 3К1О

12,090 ден

Ормар Ритмо 3К1О, во дезен сонома даб и бела , е дел од колекција Ритмо во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 115 см
Длабочина: 52 см
Висина: 200 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Ритмо 4К2О

12,670 ден

Ормар Ритмо 4К2О, во дезен сонома даб и бела , е дел од колекција Ритмо во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 148 см
Длабочина: 52 см
Висина: 200 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Хана 2К

5,760 ден

Ормар Хана 2К, во дезен сонома даб, е дел од модуларната колекцијата ормари Хана.

Ширина: 80 см
Длабочина: 52 см
Висина: 205 см

Достапни дезени: Сонома Даб

Quick View
X