лацио

Showing all 4 results

Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Лацио 220

23,670 ден

Гардеробер Лацио 220, во дезен артисан даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 217 см
Длабочина: 63 см
Висина: 210 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Лацио 220 ОГ

25,530 ден

Гардеробер Лацио 220 ОГ, во дезен артисан даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 217 см
Длабочина: 63 см
Висина: 210 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Клуб Маси

Клуб Маса Лацио

5,950 ден

Клуб Маса Лацио е дел од колекцијата Лацио
Ширина: 120см

Длабочина: 60см

Висина: 41,5см

 

Достапни дезени:Артисан Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Лацио НО1Ф

3,280 ден

Ноќно ормарче Лацио НО1Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата Лацио која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 54 см
Длабочина: 40 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
X