Кујни

Showing all 10 results

Sale!

Блок Кујни

Кујна Адела

30,350 ден

Кујна Адела, во комбинација артисан даб и црно стакло, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

Ширина: 203 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло
*Напомена: ЛЕД светилките не се вклучени во цената и се достапни како опција.

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Далила 120

11,690 ден

Кујна Далила 120 во комбинација на дезен сив даб и графитна сива, е идеален избор за опрамување на просторија со скромни димензии.Со својот дизајн, кој е во согласност со трендовите во ентериерот, ќе создаде практичен и пријатен амбиент.

Ширина: 120 см
Длабочина: 60 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Далила 160

17,900 ден

Кујна Далила 160 во комбинација на дезени на сив даб и бела е идеален избор за опремување на простории кои имаат специфични димензии. Со својот дизајн кој е во согласност со трендовите, ќе помогнат во создавање на пријатен и практичен амбиент.

Ширина: 160 см
Длабочина: 60 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Далила 200

22,980 ден

Кујна Далила 200 во комбинација на дезени на сив даб и бела е идеален избор за опремување на простории кои имаат специфични димензии. Со својот дизајн кој е во согласност со трендовите, ќе помогнат во создавање на пријатен и практичен амбиент.

Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Диана 200

33,770 ден

Кујна Диана 200, во комбинација сив даб и песок лак фолија, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Дива 200

26,560 ден

Кујна Дива 200, во бел дезен и фронтови од мдф со бела лак фолија, со адекватна комбинација на елементи освежени со калено пескарено стакло совршено ќе се вклопи во различни амбиенти.
 
Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: 206 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Кент 200

27,630 ден

Кујна Кент 200, во комбинација на дезени сив даб на корпусот и бел даб на фронтовите, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом. Кујната Кент 200 е дел од истоимената колекција која во вашиот дом ќе донесе допир на отмена класика и рафиниран вкус.

Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб
* Напомена: во цената не е вклучен садоперот

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Клаудиа 200

33,630 ден

Кујна Клаудиа 200, во комбинација бела лак сјај фолија во 3Д МДФ и црна мат лак фолија на висечките елементи во 3Д МДФ, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~200 см

Достапни дезени: Бела Сјај Лак Фолија/Црна Мат Лак ФОлија
*Напомена: ЛЕД светилките не се вклучени во цената и се достапни како опција.

Quick View

Кујна Комфорт 200, во дезен бел даб, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см

Достапни дезени: Бел Даб, Артисан Даб
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Quick View
Sale!

Блок Кујни

Кујна Леона 180

18,550 ден

Кујната ЛЕОНА 180, во сив даб и сива, е идеален избор за опремување на просторија со различни димензии, а со својот дезен е во чекор со трендовите. Оваа кујна ја издвојуваат полузастаклени два фронта од висечките елементи, пространа фиока и извор на една од две комбинации на дезени. Во цената на кујната не е вклучен садоперот.
 
Ширина: 180 см
Длабочина: 60/30 см
Висина: ~200 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бел Даб

Quick View
X