ксанти

Showing all 8 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Ксанти 160

14,850 ден

Брачен кревет Ксанти 160, во опак бела и сив штоф, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 177 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Бела/Сив Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Ксанти 180

16,350 ден

Брачен кревет Ксанти 180, во опак бела и сив штоф, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 198 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Бела/Сив Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Ксанти 220 2ОГ

27,650 ден

Гардеробер Ксанти 220 2ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 217 см
Длабочина: 63 см
Висина: 210 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Ксанти 220 ОГ

28,240 ден

Гардеробер Ксанти 220 ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 217 см
Длабочина: 63 см
Висина: 210 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Ксанти 270 ОГ

39,700 ден

Гардеробер Ксанти 270 ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во средниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во левиот и десниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 263 см
Длабочина: 66 см
Висина: 222 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
13,000 ден

Комода Ксанти 3К4Ф, со фронтови во бела лак 3Д фолија, дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 163 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Ксанти НО2Ф

2,670 ден

Ноќно ормарче Ксанти НО2Ф, со фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Ксанти 5К1О

28,350 ден

Ормар Ксанти 5К1О, во бела мат и фронтови од бела лак 3Д фолија, е дел од колекција Ксанти во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
X