кент

Showing 1–12 of 13 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Кент БК 160

11,590 ден

Брачен кревет Кент БК 160, во дезени сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 167см
Длабочина: 208 см
Висина: 100 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
8,100 ден

Витрина Кент ВС, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 69 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
9,580 ден

Витрина Кент ПОП 2Ф, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 114 см
Длабочина: 37 см
Висина: 128 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
10,230 ден

Витрина Кент ПОП В, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
8,230 ден

Витрина Кент ПОП Н, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 147 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Кент 225 ОГ

29,900 ден

Гардеробер Кент 225 ОГ, во дезени сив даб и бел даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 224см
Длабочина: 67 см
Висина: 227 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Ѕидни Полици

Ѕидна Полица Кент ЅП

1,350 ден

Ѕидна полица Кент ЅП, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
11,130 ден

Комода Кент 160 3К3Ф, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 160 см
Длабочина: 37 см
Висина: 98 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Кент НО

3,000 ден

Ноќно ормарче Кент НО, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
2,890 ден

Огледало Кент ОГ М, во дезен бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба и претсобје.

Ширина: 137 см
Длабочина: 2 см
Висина: 66 см

Достапни дезени: Бел Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Кент 4К2Ф2О

23,700 ден

Ормар Кент 4К2Ф2О, во дезени сив даб и бел даб, е дел од колекцијата елементи Кент

Ширина: 199 см
Длабочина: 56 см
Висина: 207 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
5,700 ден

ТВ полица Кент 120, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 123 см
Длабочина: 44 см
Висина: 50 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
X