карл

Showing all 6 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Карл 160

15,700 ден

Брачен кревет Карл 160, во опак бела и сиво тапациран наслон, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 204 см
Длабочина: 212 см
Висина: 103 см

Достапни дезени: Бела/Сив Мебел Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
20,000 ден

Брачен кревет Карл 160 2НО, во опак бела и сиво тапациран наслон, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 255 см
Длабочина: 212 см
Висина: 103 см

Достапни дезени: Бела/Сив Мебел Штоф

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
12,280 ден

Комода Карл 3К4Ф, со фронтови во бела лак 3Д фолија и апликации од црно дрво, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 150 см
Длабочина: 42 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Карл НО2Ф

3,200 ден

Ноќно ормарче Карл НО2Ф, во бела лак фолија со апликации во црно дрво, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
2,640 ден

Огледало Карл ОГ, во опак бела, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 110 см
Длабочина: 2 см
Висина: 50 см

Достапни дезени: Бела

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Карл 5К1О

27,800 ден

Ормар Карл 5К1О, во дезен бела и фронтови од бела лак фолија, е дел од колекција Карл во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
X