канон

Showing all 5 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Канон 160

14,850 ден

Брачен кревет Канон 160, во дезени артисан даб и сива, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 176 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Сива, Сид Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Канон 180

16,090 ден

Брачен кревет Канон 180, во дезени сив даб и сива, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 180 см.

Ширина: 196 см
Длабочина: 212 см
Висина: 94 см

Достапни дезени: Сив Даб/Сива

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
12,000 ден

Комода Канон 3К4Ф, во дезен сив даб и фронтови во песок лак фолија,е  дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 163 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Канон НО2Ф

3,280 ден

Ноќно ормарче Канон НО2Ф, во дезен сив даб и фронтови во песок лак фолија, е дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Канон 5К1О

28,900 ден

Ормар Канон 5К1О, во дезен сив даб и фронтови од песок лак фолија, е дел од колекција Канон во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 56 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
X