етна

Showing all 3 results

Sale!
7,070 ден

Комода Етна 2К2Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија,е  дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 93 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
9,800 ден

Комода Етна 3К3Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија,е  дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 133 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
7,840 ден

Комода Етна 4Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 93 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
X