етида

Showing all 4 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Етида 160

13,570 ден

Брачен кревет Етида 160, во дезени сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 167см
Длабочина: 204 см
Висина: 96 см

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!
9,260 ден

Комода Етида 3К4Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 150 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Етида НО 2Ф

2,960 ден

Ноќно ормарче Етида НО 2Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 45 см
Длабочина: 34 см
Висина: 43 см

Достапни дезени: Сив Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Етида 5К3О

24,000 ден

Ормар Етида 5К3О, во дезен сив даб и црна, е дел од колекција Етида во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 224 см
Длабочина: 57 см
Висина: 209 см

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
X