елеганс АП 230

Showing the single result

Sale!

Ормари и Гардеробери

Гардеробер Елеганс АП 230

34,090 ден

Гардеробер Елеганс 230, во дезен нордик даб и песок сјај  лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот дел како и фиоки кои ќе ви помогнат во организирањето на вашата облека  и сегмент со гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 229 см
Длабочина: 64см
Висина: 222 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија и Нордик Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
X