дуеро

Showing all 6 results

Sale!
8,550 ден

Комода Дуеро 3К2Ф во дезен Артисан даб

Ширина: 135 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Сив Даб, Бела

Quick View
Sale!

Комода Дуеро 3К2Ф .со фронтови во бела лак 3Д фолија

Ширина: 135 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
5,270 ден

Комода Дуеро 5Ф 45

Ширина: 45 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Сив Даб и Бела

Quick View
Sale!

Комода Дуеро 5Ф 45 со фронтови во бела лак фолија

Ширина: 45 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,040 ден

Комода Дуеро 5Ф 90

Ширина: 90 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб, Сив Даб, Бела, Сива

Quick View
Sale!

Комода Дуеро 5Ф 90 со фронтови во бела лак фолија

Ширина: 90 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Quick View
X