Showing 1–15 of 23 results

 • 34,900 ден 26,340 ден

  Гардеробер Галициа 220, во дезен артисан даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 217 см
  Длабочина: 63 см
  Висина: 210 см

  Достапни дезени: Графит Сива, Бела, Артисан Даб

 • 38,070 ден 28,550 ден

  Гардеробер Галициа 220 ПОГ, во дезен артисан даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 217 см
  Длабочина: 63 см
  Висина: 210 см

  Достапни дезени: Графит Сива, Бела, Артисан Даб

 • 42,600 ден 34,090 ден

  Гардеробер Елеганс 230, во дезен нордик даб и песок сјај  лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот дел како и фиоки кои ќе ви помогнат во организирањето на вашата облека  и сегмент со гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 229 см
  Длабочина: 64см
  Висина: 222 см

  Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија и Нордик Даб/Песок Лак Фолија

 • 40,050 ден 29,900 ден

  Гардеробер Кент 225 ОГ, во дезени сив даб и бел даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 224см
  Длабочина: 67 см
  Висина: 227 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

 • 36,870 ден 27,650 ден

  Гардеробер Ксанти 220 2ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 217 см
  Длабочина: 63 см
  Висина: 210 см

  Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 • 37,650 ден 28,240 ден

  Гардеробер Ксанти 220 ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 217 см
  Длабочина: 63 см
  Висина: 210 см

  Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 • 52,990 ден 39,700 ден

  Гардеробер Ксанти 270 ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во средниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во левиот и десниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 263 см
  Длабочина: 66 см
  Висина: 222 см

  Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 • 31,560 ден 23,670 ден

  Гардеробер Лацио 220, во дезен артисан даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 217 см
  Длабочина: 63 см
  Висина: 210 см

  Достапни дезени: Артисан Даб

 • 34,040 ден 25,530 ден

  Гардеробер Лацио 220 ОГ, во дезен артисан даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 217 см
  Длабочина: 63 см
  Висина: 210 см

  Достапни дезени: Артисан Даб

 • 28,300 ден 21,200 ден

  Гардеробер Логан 180 ОГ, во дезен сонома даб и сегмент со огледало на фронтот, нуди ентериерска практичност и максимално искористен простор.

  Ширина: 184 см
  Длабочина: 61 см
  Висина: 206 см

  Достапни дезени: Сонома Даб, Сив Даб

 • 23,840 ден 17,880 ден

  Гардеробер Монтана 165, во комбинација на сив даб и бела, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 166 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 216 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Бела, Бела/Црна

 • 28,640 ден 21,400 ден

  Гардеробер Монтана 215 2ОГ, во дезен бела, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 213 см
  Длабочина: 61 см
  Висина: 216 см

  Достапни дезени: Сив Даб, Бела

 • 25,040 ден 18,780 ден

  Гардеробер Навара 165, во дезен артисан даб, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 166 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 216 см

  Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб

 • 25,980 ден 19,500 ден

  Гардеробер Навара 165, во дезен артисан даб, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 166 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 216 см

  Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб

 • 28,640 ден 21,480 ден

  Гардеробер Навара 215, во дезен сив даб, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

  Ширина: 213 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 216 см

  Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб