витрина

Showing 1–12 of 14 results

Sale!
8,320 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 35 см
Висина: 190 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,320 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 90 см
Длабочина: 35 см
Висина: 127 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,100 ден

Витрина Кент ВС, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 69 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
9,580 ден

Витрина Кент ПОП 2Ф, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 114 см
Длабочина: 37 см
Висина: 128 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
10,230 ден

Витрина Кент ПОП В, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 195 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
8,230 ден

Витрина Кент ПОП Н, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата систем елементи Кент
 
Ширина: 100 см
Длабочина: 37 см
Висина: 147 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!
11,000 ден

Витрина Молисе 1К ВС, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 55 см
Длабочина: 40 см
Висина: 187 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!
12,990 ден

Витрина Молисе 2К ВС2, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 40 см
Висина: 161 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Quick View
Sale!

Витрина Сардиниа 2К ВС1, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 154 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
12,410 ден

Витрина Сардиниа 2К ВС2, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 194 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
8,740 ден

Витрина Сардиниа ПОП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 42 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Quick View
Sale!
7,000 ден

Витрина Умбриа 1К ВС, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 54 см
Длабочина: 33 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Quick View
X