Showing all 10 results

 • 39,840 ден 30,350 ден

  Кујна Адела, во комбинација артисан даб и црно стакло, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

  Ширина: 203 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: ~220 см

  Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло
  *Напомена: ЛЕД светилките не се вклучени во цената и се достапни како опција.

 • 16,980 ден 11,690 ден

  Кујна Далила 120 во комбинација на дезен сив даб и графитна сива, е идеален избор за опрамување на просторија со скромни димензии.Со својот дизајн, кој е во согласност со трендовите во ентериерот, ќе создаде практичен и пријатен амбиент.

  Ширина: 120 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 206 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
  *Напомена: во цената не е вклучен садопер

 • 23,460 ден 17,900 ден

  Кујна Далила 160 во комбинација на дезени на сив даб и бела е идеален избор за опремување на простории кои имаат специфични димензии. Со својот дизајн кој е во согласност со трендовите, ќе помогнат во создавање на пријатен и практичен амбиент.

  Ширина: 160 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 206 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
  *Напомена: во цената не е вклучен садопер

 • 30,040 ден 22,980 ден

  Кујна Далила 200 во комбинација на дезени на сив даб и бела е идеален избор за опремување на простории кои имаат специфични димензии. Со својот дизајн кој е во согласност со трендовите, ќе помогнат во создавање на пријатен и практичен амбиент.

  Ширина: 200 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 206 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
  *Напомена: во цената не е вклучен садопер

 • 43,640 ден 33,770 ден

  Кујна Диана 200, во комбинација сив даб и песок лак фолија, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

  Ширина: 200 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: ~220 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

 • 35,030 ден 26,560 ден

  Кујна Дива 200, во бел дезен и фронтови од мдф со бела лак фолија, со адекватна комбинација на елементи освежени со калено пескарено стакло совршено ќе се вклопи во различни амбиенти.
   
  Ширина: 200 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: 206 см
   
  Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија
  *Напомена: во цената не е вклучен садопер

 • 36,590 ден 27,630 ден

  Кујна Кент 200, во комбинација на дезени сив даб на корпусот и бел даб на фронтовите, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом. Кујната Кент 200 е дел од истоимената колекција која во вашиот дом ќе донесе допир на отмена класика и рафиниран вкус.

  Ширина: 200 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: ~220 см

  Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб
  * Напомена: во цената не е вклучен садоперот

 • 44,240 ден 33,630 ден

  Кујна Клаудиа 200, во комбинација бела лак сјај фолија во 3Д МДФ и црна мат лак фолија на висечките елементи во 3Д МДФ, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

  Ширина: 200 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: ~200 см

  Достапни дезени: Бела Сјај Лак Фолија/Црна Мат Лак ФОлија
  *Напомена: ЛЕД светилките не се вклучени во цената и се достапни како опција.

 • 20,220 ден

  Кујна Комфорт 200, во дезен бел даб, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.

  Ширина: 200 см
  Длабочина: 60 см
  Висина: ~220 см

  Достапни дезени: Бел Даб, Артисан Даб
  *Напомена: во цената не е вклучен садопер

 • 24,800 ден 18,550 ден

  Кујната ЛЕОНА 180, во сив даб и сива, е идеален избор за опремување на просторија со различни димензии, а со својот дезен е во чекор со трендовите. Оваа кујна ја издвојуваат полузастаклени два фронта од висечките елементи, пространа фиока и извор на една од две комбинации на дезени. Во цената на кујната не е вклучен садоперот.
   
  Ширина: 180 см
  Длабочина: 60/30 см
  Висина: ~200 см
   
  Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бел Даб