блок кујна додаток

Showing 1–12 of 14 results

Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Адела Г60А

3,340 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Адела 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 54 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Адела Д 60 УР

4,500 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Адела 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Диана 60А

3,790 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Диана
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Диана Д60УР

4,950 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Диана
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 56,5 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Песок Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Дива 200А

3,140 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Дива 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кент БД 60

9,600 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 58 см
Висина: 217 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кент Г 60 А

3,110 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 31 см
Висина: 59,5 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кент Д 60 УР

4,950 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 56,5 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Клаудиа 60А

3,790 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Клаудиа 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Црна/Црна Мат Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Клаудиа Д 60 УР

5,020 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Клаудиа 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Кујна Дива 200 Д 60 УР

4,890 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Дива 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!

Додатни елементи за блок кујни

Ливиа Г60А

3,920 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Ливиа
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бакар Металик Фолија

Quick View
X