берт

Showing all 7 results

Sale!
8,320 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 35 см
Висина: 190 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,320 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 90 см
Длабочина: 35 см
Висина: 127 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
1,610 ден

Ѕидна полица Берт ЅП 120, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
1,800 ден

Ѕидна полица Берт ЅП 150, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 150 см
Длабочина: 20 см
Висина: 22 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
12,370 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 180 см
Длабочина: 42 см
Висина: 97 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
6,100 ден

ТВ полица Берт ТВ 120, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 42 см
Висина: 44 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
8,550 ден

ТВ полица Берт ТВ 160, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 160 см
Длабочина: 42 см
Висина: 52 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
X