астор

Showing all 4 results

Sale!

Брачни Кревети

Брачен Кревет Астор 160

15,300 ден

Брачен кревет Астор 160, во дезен сив дав и бела, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба. Овој модел е компатибилен за душек со димензии 200 х 160 см.

Ширина: 179 см
Длабочина: 209 см
Висина: 101 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

* Напомена: во цената на е вклучен душек

Quick View
Sale!

Ноќни Ормарчиња

Ноќно ормарче Астор НО1Ф

2,960 ден

Ноќно ормарче Астор НО1Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 53 см
Длабочина: 35 см
Висина: 46 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
Sale!
2,890 ден

Огледало Астор ОГ М, во дезен сив даб, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба и претсобје.

Ширина: 93 см
Длабочина: 2 см
Висина: 93 см

Достапни дезени: Сив Даб

Quick View
Sale!

Ормари и Гардеробери

Ормар Астор 4К2О

22,700 ден

Ормар Астор 4К2О, во дезен сив даб и фронтови од бела лак фолија, е дел од колекција Астор во која се вклучени елементи за спална соба.

Ширина: 180см
Длабочина: 56 см
Висина: 204 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Quick View
X