Трпезариски Маси

Showing all 10 results

Sale!
12,900 ден

Трпезариска Маса 101 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см и апликацијата на плотната од стакло е понудена како опција.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
14,400 ден

Трпезариска Маса 102 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 120 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
15,500 ден

Трпезариска Маса 104 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
16,900 ден

Трпезариска Маса 105 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
19,900 ден

Трпезариска Маса 109 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
16,900 ден

Трпезариска Маса 110 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
16,200 ден

Трпезариска Маса 111 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
15,800 ден

Трпезариска Маса 114 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см и апликацијата на плотната од стакло е понудена како опција.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
14,200 ден

Трпезариска Маса 119 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
17,600 ден

Трпезариска Маса 120 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
X