Трпезарии

Showing 1–12 of 18 results

Во оваа група се трпезариски маси и столови

Sale!

Трепезариски Столови

Стол Ели

2,200 ден

Стол Ели е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол Ефес

2,200 ден

Стол Ефес е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол Квартал

2,460 ден

Стол Квартал е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол Квин

1,750 ден

Стол Квин е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол Мери

1,750 ден

Стол Мери е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол СХ-1

3,070 ден

Стол СХ 1 е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол СХ-3

3,950 ден

Стол СХ 3 е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!

Трепезариски Столови

Стол Ф3

3,070 ден

Стол Ф3е изработен од буково дрво и е понуден во повеќе дезени

Quick View
Sale!
12,900 ден

Трпезариска Маса 101 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см и апликацијата на плотната од стакло е понудена како опција.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
14,400 ден

Трпезариска Маса 102 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 120 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
15,500 ден

Трпезариска Маса 104 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
Sale!
16,900 ден

Трпезариска Маса 105 е достапна во повеќе дезени. Има опција за продолжување за 40 см.

Ширина: 160 + 40 см
Длабочина: 90 см
Висина: 75 см

Quick View
X