Спални

Showing all 9 results

Во оваа група се спални соби како и елементи од нив.

Sale!
54,650 ден

Спална соба Астор, во дезен сив даб со бела лак фолија на фронтовите, е дел од колекцијата елементи Астор која вклучува ормар Астор 4К2О, брачен кревет Астор 160, комода Етна 4Ф, огледало Астор ОГ М и две ноќни ормарчиња Астор НО1Ф.

 

Димензии на ормар: 180 х 56 х 204 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 179 х 209 х 101 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 93 х 35 х 91 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 53 х 35 х 46 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на огледало: 93 х 2 х 93 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
52,750 ден

Спална соба Етида, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата елементи Етида која вклучува ормар Етида 5К3О, брачен кревет Етида 160, комода Етида 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Етида НО2Ф.

Димензии на ормар: 224 х 57 х 209 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 167 х 204 х 96 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 150 х 40 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
62,310 ден

Спална соба Канон, во дезен сив даб со песок лак фолија на фронтовите, е дел од колекцијата елементи Канон која вклучува ормар Канон 5К1О, брачен кревет Канон 160, комода Канон 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Канон НО2Ф.

 

Димензии на ормар: 224 х 56 х 206 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 176 х 212 х 93 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 163 х 40 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
62,180 ден

Спална соба Карл, во дезен бела со бела лак фолија на фронтовите и апликации од црно дрво, е дел од колекцијата елементи Карл која вклучува ормар Карл 5К1О, брачен кревет Карл 160, комода Карл 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Карл НО2Ф.

 

Димензии на ормар: 224 х 56 х 206 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 204 х 212 х 103 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 150 х 42 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 33 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
52,420 ден

Спална соба Кент, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата елементи Кент која вклучува ормар Кент 4К2Ф2О, брачен кревет Кент БК 160, комода Кент 160 3К3Ф и две ноќни ормарчиња Кент НО.

Димензии на ормар: 199 х 56 х 207 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 167 х 208 х 100 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 160 х 37 х 98 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
72,890 ден

Спална соба Ксанти, во дезен бела со бела лак фолија на фронтовите, е дел од колекцијата елементи Ксанти која вклучува гардеробер Ксанти 270 ОГ, брачен кревет Ксанти 160, комода Ксанти 3К4Ф и две ноќни ормарчиња Ксанти НО2Ф.

 

Димензии на гардеробер: 263 х 66 х 222 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 177 х 212 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 163 х 40 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
58,190 ден

Спална соба Лацио, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата елементи Лацио која вклучува ормар Лацио 220 ОГ, брачен кревет Канон 160, комода Лацио 2К3Ф и две ноќни ормарчиња Лацио НО1Ф.

Димензии на ормар: 217 х 63 х 210 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 176 х 212 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 168 х 40 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 54 х 40 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
32,550 ден

Спална соба Ритмо, во дезен сонома даб и бела, е дел од колекцијата елементи Ритмо која вклучува ормар Ритмо 3К1О, брачен кревет Ритмо 160, комода Ритмо 3К1Ф и две ноќни ормарчиња Ритмо 2НО1Ф.

Димензии на ормар: 115 х 52 х 200 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 164 х 203 х 85 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 115 х 35 х 81 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 45 х 34 х 43 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
Sale!
59,860 ден

Спална соба Сардиниа, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата елементи Сардиниа која вклучува гардеробер Сардиниа 220 ОГ, брачен кревет Сардиниа 160, комода Сардиниа 4Ф и две ноќни ормарчиња Сардиниа НО2Ф.

 

Димензии на гардеробер: 217 х 63 х 210 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на кревет: 178 х 212 х 94 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на комода: 92 х 42 х 95 см (ширина х длабина х висина)
Димензии на ноќно ормарче: 46 х 35 х 54 см (ширина х длабина х висина)

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

 

* Во цената не е вклучен душек

Quick View
X