Огледала

Showing all 3 results

Во оваа група се огледалата

Sale!
2,890 ден

Огледало Астор ОГ М, во дезен сив даб, е дел од колекцијата Астор која вклучува елементи за спална соба и претсобје.

Ширина: 93 см
Длабочина: 2 см
Висина: 93 см

Достапни дезени: Сив Даб

Quick View
Sale!
2,640 ден

Огледало Карл ОГ, во опак бела, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 110 см
Длабочина: 2 см
Висина: 50 см

Достапни дезени: Бела

Quick View
Sale!
2,890 ден

Огледало Кент ОГ М, во дезен бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба и претсобје.

Ширина: 137 см
Длабочина: 2 см
Висина: 66 см

Достапни дезени: Бел Даб

Quick View
X